Des de l'àrea de Relacions internacionals de la COS s'ha mostrat solidaritat amb l'activista i sindicalista gallega Laura Burgalho, ja que va patir un juí el dimecres 16 per faslificació documental. En el moment del judici es va demostrar la seua innocència perquè fins i tot la fiscalia que l'havia denunciat no es presentà adduint que "no hi havia res que poguera constituir delicte".

A més a més, el dimarts 15 es va enviar a totes les ambaixades i consulats de Mèxic als Països Catalans un comunicat/plantilla que el Sindicat Mexicà d'Electricistes (SME) ens féu arribar. La intenció era denunciar la situació de repressió que pateixen les seues afiliades: 16.500 persones acomiadades injustificadament i 10 presos polítics.

Finalment, es va deixar clar el suport a la lluita dels treballadors i treballadores de ROCA que, si no s'evita, veuran com 500 persones de les fàbriques d'Alcalá de Henares (Madrid) i Alcalá de Guadaira (Sevilla) seran acomiadades amb el subsegüent tancament de la planta andalusa.

Adjunts teniu els comunicats originals.