La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ja és membre de la Federació Sindical Mundial (FSM). Aquest és el resultat d'una feina de mesos. Feia anys, però, que la federació era el nostre referent internacional i participàvem de les campanyes mundials engegades per l'organisme internacional, com ara la jornada de lluita del 3 d’octubre de 2011. La participació a la FSM busca establir contacte amb altres sindicats que comparteixen que l'única eixida de la crisi capitalista és la creació de models socials alternatius i que comparteixen el model sindical de confrontació amb el capital.

La FSM és una eina més en la lluita per l'alliberament de gènere, nacional i social del nostre poble. Amb la vaga general del passat 14 de novembre vam demostrar que la lluita popular i obrera és al carrer i a partir d'ara aquesta lluita es coneixerà arreu del món gràcies a la nostra participació a la Federació Sindical Mundial.

Ací hi ha una entrevista que ha fet l'Accent a un dels responsables de la secretaria de Relacions Internacionals on explica l'entrada.

Visca els Països Catalans socialistes i antipatriarcals!

Visca la solidaritat internacionalista!