Es vol conformar un llistat d'agents del món social, sindical, cultural i polític per pressionar de cara a la denúncia de la situació de greu vulneració de Drets Humans a Hondures.

Una delegació internacional va anar al país centreamericà el 14 de novembre per vigilar el procés electoral del dia 24, així com la denúncia de les possibles irregularitats i altres situacions que pogueren cometre's.

 

 

Com a objectiu a curt i mig termini apareix el fet de poder mantenir després de les eleccions aquest Observatori en la línia de la defensa dels moviments socials hondurenys, a través de contactes puntuals per mitjà de correus i altres, evitant reunions estables i altres. Per tant no pretén ser una coordinació o plataforma més, sinó un element unitari de suport i denúncia en situacions concretes en què es demandara l'ajuda internacional.

Per a començar la idea seria arreplegar signatures i lliurar-les en l'ambaixada hondurenya en l'estat espanyol i Portugal, com a element de pressió, davant segures irregularitats i violències que ja s'estan produint en l'escenari electoral.

Més info: observatorioxhonduras@gmail.com http://ves.cat/hrTU