A partir de la segona quinzena d’octubre estarà operatiu aquest servei d’assessorament laboral obert a totes les treballadores i treballadors del Maresme.
 
Des de la COS, el sindicat per l’alliberament de gènere, social i nacional dels Països Catalans, s’impulsa la creació d’un Punt d’Informació Laboral al Maresme. Es tracta d’un servei d’assessorament laboral, sindical i jurídic per a qualsevol treballadora o treballador de la comarca, sigui o no sigui afiliat del sindicat, estigui treballant o a l’atur. Es mirarà de resoldre tots aquells dubtes que es tinguin sobre contractes, jornades laborals, treball en precari, conflictes col·lectius, atur, nòmines, incompliment de convenis…

 
En els temps que corren són moltes les treballadores i treballadors que no gosen obrir la boca davant de les injustícies que pateixen en els centres de treball, i moltes vegades es desconeixen els pocs drets que encara tenim els i les treballadores. És per aquest motiu i basant-nos en la concepció solidària que tot sindicat ha de tenir vers els i les treballadores que s’impulsa aquest servei, mirant d’estendre el màxim possible la informació sobre la legislació laboral a totes a les classes populars del Maresme.
 
El Punt d’Informació Laboral funcionarà de dues maneres:
 
· Presencial: Els dijous (laborables) de 18.00 a 20.00 h (a partir del dijous 18 d’octubre) al Casal Fèlix Cucurull (Carrer d’Amàlia, 16, baix, Mataró) 
 
· Per correu electrònic o telèfon: Enviant un correu a maresme@sindicatcos.cat o trucant al 676 551 948 (a partir del dilluns 15 d’octubre)