Des de fa unes dues setmanes la línia 24 d’autobusos de TMB, que finalitza el trajecte al Carmel (C/ Doctor Bové) i que ha de canviar el sentit de la marxa fent marxa enrere, es troba amb obres en aquest terminal.

Això comporta que la marxa enrere ja no es realitza direcció la via per on circulen els cotxes, si no direcció la porta d’una escola per on entren i surten alumnes.

A més a més, per a la nit hi ha la il·luminació és molt minsa, fet aquest que encara empitjora la situació.

La marxa enrere en un autobús s’hauria de realitzar, per motius de seguretat, amb una persona que indiques al conductor o conductora si venen o no persones o cotxes o en cas de que no es pogués posar una persona a realitzar a questa feina, utilitzar els autobusos amb càmera al darrere per a que el conductor o conductora pogués veure que succeïx a la part trasera de l’autobús.

Aquesta situació ha generat que en aquestes últimes setmanes varis conductors hagin colpejat contra la farola o la pared al fer marxa enrere sense tenir cap d’aquestes dues mesures de seguretat i que la Direcció no ha volgut posar, a pesar de parlar amb el delegat de la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

En canvi si ha obert expedients informatius als conductors que han sofert aquests accidents.

Per tot això, demanen que es solucioni lo abans possible aquesta situació de risc e inseguretat i es prenguin actuacions per la responsabilitat d’aquesta manera incorrecta d’actuar de la Direcció de TB.