El passat 12 de novembre, militants i simpatitzants, companys i companyes de la Unió Comarcal del Barcelonès de la COS, van concentrar-se davant la seu central del Grup TENO, empresa que acomiadà aquest estiu a un tarragoní i a una reusenca, que treballaven al servei de menjador de l’Escola Elisabeth de Salou (el Tarragonès).

 

El Grup TENO, empresa de monitors de lleure que dóna servei a l’Escola Elisabeth entre moltes d’altres d’arreu del Principat, va acomiadar aquest estiu al Josep Maria i la Mireia simplement per haver suggerit unes millores en les condicions laborals de la plantilla, després d’haver realitzat una assemblea en que van participar la majoria de treballadors i treballadores del centre, que avalaren aquestes reivindicacions.

De fet, els 26 treballadors que van participar en aquesta assemblea s’han solidaritzat amb els companys acomiadats i s’han mostrat disposats a testificar en el judici, en que el Josep Maria i la Mireia exigiran la nul·litat del seu acomiadament.

Coincidint amb l’inici del curs, la COS conjuntament amb CoBas, ja va ser present a les portes del centre fent difusió d’aquest cas, tal i com ja us vam explicar des de Pobleviu.cat