Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) condemnem les mostres de pressió política, mediàtica i terrorista contra persones o entitats que lluiten per una societat més justa, lliure i igualitària.
Davant els nous i més recents atacs i agressions patits els passats dies:

– Detenció d’un company militant de la CNT, Joaquim Costa, i dotzenes d’identificacions una vegada acabada la manifestació alternativa de l’1 de Maig a Barcelona.

– Noves agressions del blaverisme feixista a València, aquesta vegada contra la seu de la Societat Coral el Micalet i contra la seu del PCPV.

– Les agressions a almenys 5 persones abans o després del concert de tancament de la Diada del 25 d’Abril a València.

– Les pressions, amenaces i mentides llençades contra les companyes i companys del SEPC de la UVEG, i contra el company Carles Sastre de la I-CSC, acusant-los d’apologia del “terrorisme”, mentre callen davant les agressions i amenaces de l’espanyolisme més recalcitrant.

 

– Les agressions patides per activistes solidaris amb la Núria Pórtulas o contra la MAT.

– L’empresonament del company Alfonso de la CGT de Parcs i Jardins de Barcelona.

– El desallotjament de la seva seu als companys de la CGT de Barcelona, “gràcies” a CCOO.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical – COS, volem manifestar públicament:

– Tot el nostre suport i solidaritat amb tots els companys i companyes que han patit la violència física, verbal o psicològica d’aquest estat totalitari i antidemocràtic, a través de les seves forces de “seguretat”, dels grupúscles feixistes, de la premsa del sistema, etc.
– La nostra condemna i repulsa total davant d’aquestes mostres de pressió política, mediàtica i terrorista, contra persones i entitats que, en menor o major mesura, lluiten per una societat més justa, lliure i igualitària.
– Així mateix, no volem, ni podem oblidar, als companys i companyes que continuen patint en les seves pròpies carns la violència del capitalisme espanyol (estatal o autonòmic), per lluitar per una terra lliure d’opressió i d’opressors. Companys i companyes com el Jona, el Gerard, els del Bruc, els estudiants anti-Bolonya, el Jaume Soler, la Núria Pórtulas, els 13 de Gandia, els companys de Reus o Tarragona, els companys del PCPC i la JCPC, totes les companyes i companys migrants que pateixen als nostres carrers o empresonats als CIEs tota mena de vexacions i violències, així com totes les preses polítiques…

Que la repressió no ens talle les ales!!
Un atac contra un, és un atac contra totes!!
Davant la repressió i el feixisme, unitat, solidaritat i lluita!!

Coordinadora Obrera Sindical – COS
sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans