Des de la COS d’autobusos de TMB donem ple suport des del primer dia a Can Vies. Ho vam fer en el passat i ho continuarem fent sempre. L’Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB són els màxims culpables de la situació que s’està vivint.

De la mateixa manera que Xavier Trias, Joaquim Forn i Jordi Martí ens retallen les condicions laborals a l’empresa i redueixen el servei d’autobusos i metro de TMB, augmentant el preu, ara han portat la seva política capitalista contra el poble al barri de Sants, desallotjant i tirant a terra el centre social Can Vies.

 

Com sempre, els mentiders oficials de la política (CiU, PSC, ERC, ICV i PP) i els seus tertulians habituals (TV3, RACC, 8TV, etc.) parlen de negociació i diàleg, mentre envien als Mossos d’esquadra a colpejar a la gent que surt a defensar, per tots els mitjans, el seu barri i el seu projecte polític i social.

Els que manen a l’Ajuntament i a TMB només saben utilitzar la repressió (recordem les càrregues policials contra els conductors i conductores que lluitaven pels 2 dies de descans) i l’immobilisme (recordem que després de 6 mesos d’STOP PUJADES no s’ha reduït ni un sol cèntim el preu del Transport Públic). Aquest és el diàleg que ofereix Xavier Trias.

Per últim, volem mostrar tot el nostre suport a les persones apallissades i detingudes pels Mossos d’esquadra. Estem amb vosaltres. Valeu més un sol de vosaltres que tota l’elit política, econòmica i sindical que ens mal governa.

La gent que ha sortit al carrer a protestar tenen el valor que fa falta per enderrocar les polítiques assassines que estan aplicant contra la població el govern espanyol i el govern català. Hauríem d’aprendre d’ells i elles. La COS d’autobusos de TMB anima a seguir defensant el projecte de Can Vies.

Secció sindical de la COS a autobusos de TMB: http://costb.wordpress.com // @cos_tb // https://www.facebook.com/COSTB