El passat 8 de juliol, la COS va guanyar les eleccions a delegat de personal al centre de treball de Vila-real de l’empresa Prezero. Després del creixement de la secció sindical i de vore com l’empresa encara pensa que pot fer el que vulga amb les seues treballadores, cridem fort que estem fartes!

Prezero és una empresa contractada per l’Ajuntament de Vila-real encarregada de la neteja viària de la ciutat, pagada amb diners públics, però on ningú revisa els drets més bàsics de qui hi treballa. Ahir es va fer pública la Unió Temporal d’Empreses amb Urbaser, i una sèrie de millores graduals. Nosaltres tenim clar què vol dir millores graduals, i també tenim clar que no passarem ni una més, ni en les nostres nòmines, ni amb els nostres EPIS, ni amb les nostres jornades de descans.

Que independentment de la forma jurídica que adopten aquestes empreses, es continuen beneficiant de la nostra força de treball, condicionant la nostra vida dins i fora de la jornada laboral, amb salaris que ofeguen i descansos que dificulten cap conciliació familiar. Exigim que es revise i actualitze el conveni local, totalment desfasat i inespecífic en molts sentits.

Estem fartes de promeses de millora que mai arriben, volem drets i els volem ja! Agranem la misèria!