Implementaran assemblees obertes a partir del curs vinent per tal compartir programa sindical amb altres treballadores del lleure de la capital del Garraf.

El dimarts 30 de maig de 2017 es van celebrar eleccions sindicals en el sector del lleure (monitoratge, menjador i extraescolars, cuina…) de l'Escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú.

Amb un 70% de participació, els resultats ens proporcionen que la Coordinadora Obrera Sindical va aconseguir 2 dels 3 delegats de personal que estaven en joc, Josep Manel Ametllé i Gerard Gòmez són els 2 afiliats de la COS que han obtingut representació.

L'assemblea territorial de la COS al Garraf es congratula d'aquests resultats perquè signifiquen la concreció de la feina feta dia rere dia, sempre encaminada en la millora de les condicions laborals de les treballadores de tots els sectors.

El proper setembre s'organitzarà una assemblea oberta per tal de compartir els plantejaments sindicals amb la resta d'equips de lleure de tots els centres educatius de Vilanova i la Geltrú.