Andrés Bódalo, company del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores/as), plena de gom a gom el Casal Obrer i Popular de València .

Més de 60 persones acudiren divendres passat, 26 de gener, al COiP (Casal Obrer i Popular) de València per assistir a una xarrada del company Andrés Bódalo, membre del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores/as), i pres polític a l'estat espanyol durant més d'un any. L'acte el va organitzar l'assemblea de l'Horta de la COS (Coordinadora Obrera Sindical).

Bódalo estigué acompanyat en tot moment per l'Alberto (membre de la direcció provincial del SAT de Jaen) i tots dos ens van explicar la situació de les lluites de la classe treballadora andalusa i del SAT i l'evolució d'aquestes els darrers anys. Feren especial èmfasi en la situació de gran repressió i precarietat que s'està patint per part de les persones més compromeses. Va fer insistència en la necessitat urgent de recuperar la iniciativa als carrers, als nostres llocs de treball i localitats per damunt de qualsevol acció institucional i/o parlamentària (que cada dia s'està demostrant més obertament contrària als interessos de la nostre classe i dels nostres pobles).

El sindicalista andalús també realitzà sengles xarrades a la Vila Joiosa (la Marina Baixa) i a Alacant (l'Alacantí) al llarg d'aquest passat cap de setmana. Malgrat que tots tres actes estigueren en perill ja que oficials d'Institucions Penitenciàries espanyoles van realitzar pressions sobre el company Bódalo per tal que no poguera desplaçar-se a al País Valencià.