137 vots de suport demostren que és l’hora del canvi. Des de la COS valorem amb satisfacció els resultats de les Eleccions Sindicals, celebrades a Emergia el passat 13 d’octubre.

Tres mesos després de la nostra creació com a secció sindical i presentant-nos per primera vegada a les eleccions, obtenim aquesta resposta per a poder portar a terme les accions i propostes que hem anat realitzant.

 

Hem obtingut 5 delegades sindicals, que junt amb la resta de membres de la secció, estem defensant els drets dels treballadors i treballadores, tenint clar que només units ho podem fer possible.

No podem deixar de comentar, però, que durant la campanya electoral hem viscut situacions de joc brut, enfrontaments, oportunismes, irregularitats…i ho hem vist amb els nostres ulls, però, com heu pogut veure no hem entrat en cap moment en aquest joc. Com sempre diem, creiem en una altra manera de fer sindicalisme.

No és cap casualitat que siguem la força sindical més votada a Terrassa, parlant i escoltant als companys i companyes hem vist que volien un canvi i aquest s’ha demostrat a les urnes. Som conscients que hem recollit la indignació i disconformitat de moltes i molts amb el sindicalisme tradicional, alhora que hem aportat esperança i il·lusió amb la creació d'una alternativa de veritat.

Malgrat la victòria electoral a Terrassa, a Barcelona ens queda molta feina per fer. Per exemple, ens preocupa molt la poca participació en aquesta plataforma (poc més del 50%), des de la COS treballarem decididament per a canviar aquesta situació.

Com heu pogut veure, la COS som un sindicat assembleari, les nostres reunions estan obertes a totes les treballadores d’Emergia. I és en aquest espai democràtic i participatiu, on estem debatin les accions i decisions que hem de prendre en les setmanes vinents; entre ells la constitució del nou Comitè d’Empresa el mes vinent de novembre, un procés que, com tot el que fem, us anirem informant.

També dir-vos que pròximament començaran els punts de trobada entre Enllaços Sindicals de la COS i els Treballadors, com La COS respon', Consulta de Nomines… entre altres coses que estem treballant.

Per últim, i no menys important, agrair-vos de nou el vostre suport i la vostra confiança. Lluitem juntes!

Secció Sindical de la COS Emergia
@cosemergia facebook.com/cosemergia