El passat 1r de maig la COS i l’EI es van donar cita a la, ja tradicional, cita de la plataforma unitària Vallès Anticapitalista.

El passat 1r de Maig, des de la plataforma unitària Vallès Anticapitalista, es va organitzar una manifestació a la ciutat de Terrassa per tal de convocar la diada de la classe treballadora.

 

 

 

Més de mig miler de persones van sortir al carrer, sota el lema “Sortim al carrer, construïm el futur”, cridant consignes en defensa dels drets socials i contra els atacs perpetrats contra la nostra classe per part de la classe política, financera i les grans cúpules sindicals.

Amb aquesta demostració de força, la plataforma unitària va demostrar un any més, que la lluita en defensa dels drets socials ha d’esdevenir el punt de confluència entre les diferents organitzacions, sindicats i col·lectius de l’esquerra anticapitalista vallesana, avançant en la creació d’espais d’unitat popular que permetin a la llarga la creació d’un contrapoder capaç de fer front a l’ofensiva neoliberal dels darrers anys.

La manifestació va transcórrer sense incidents i amb poca presència policial, passant per entitats bancàries, la CECOT i acabant al mateix ajuntament de Terrassa on es van desenvolupar diverses accions simbòliques com a mostra de rebuig a la situació que patim les classes populars.

COS Vallès Occidental i Oriental
facebook.com/cos.valles
twitter.com/COS_Valles
valles@sindicatcos.cat