Organitza: CUSC – Coordinadora Unitària Sindical de Catalunya

Proper dimarts 13 d’abril al matí, la Coordinadora Unitària Sindical de Catalunya – CUSC, de la qual forma part la COS, convoca una jornada de formació al voltant de la Nova Reforma Laboral, i la Reforma de les Pensions. Davant d’aquestes noves agressions a la classe treballadora, cal tenir el màxim d’informació i la màxima i millor formació possibles.

Així doncs, la jornada es convoca el 13 d’abril de 10h a 14h al Centre Cívic Fort Pienc (C/ Ribes 14, de Barcelona, podent-s’hi arribar mitjançant la línia 1 del metro, parades d’Arc de Triomf i Marina, o mitjançant les línies 6, 10, 42, 54 i 141 de TMB)

La sessió està adreçada als delegats i delegades dels sindicats de la CUSC com un espai de trobada, formació i debat per poder tractar dues qüestions que actualment estan negociant el govern, la patronal i els sindicats oficials, i que són de vital importància per a tots i totes les treballadores i treballadors, perquè afecten les nostres condicions de treball i el futur de les pensions.

Per la presentació dels temes comptarem amb dues persones expertes, prou conegudes per a nosaltres, i també tindrem temps per al debat.

10 h Reforma laboral. Ponent: Vidal Aragonès, advocat laboralista del Col·lectiu Ronda

12 h Reforma de les pensions. Ponent: Miren Etxezarreta, economista crítica i membre del Col·lectiu Taifa