L’Assemblea Territorial de la COS a l’Horta, un any més, organitza les jornades de fi de curs. Enguany se celebraran entre el 9 i 18 de juliol.

Tot un seguit d'actes per un cloure aquest intens curs. El primer acte serà el dimecres 9 de juliol Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina, situat al Carrer Salvador Ferrandis Luna del barri de l’Olivereta – Nou Moles de la ciutat de València. Serà la inauguració de 'Memòria 9/68' una exposició de fotopoemes de Josep Manuel Esteve. També tindrà lloc un petit recital de poesia.

El dissabte 12 de juliol congregarà la major part d'activitats. A Ca Bassot, ubicat al Carrer Pablo Iglesias de Burjassot, a partir de les 10.00 h començarà la 3a Jornada sobre Col·lectivisme i Cooperativisme transformador. Enguany s’hi presentaran treballs i propostes a escala teòrica i pràctica dels companys i companyes de la Plataforma d’Aturades i Aturats de Montcada, de l’Assemblea d’Aturats d’Orriols i de la Cooperativa l’Aixada com eixida.

Després, a les 14.00 h, hi haurà un dinar popular (podeu reservar la vostra plaça enviant un correu electrònic a horta@sindicatcos.cat o trucant al 618 15 86 42). Més tard, a les 17.00 h, al mateix recinte de Ca Bassot, els companys Jordi Juan i Oriol Pintos de l’assemblea de la COS al Barcelonès dinamitzaran un Taller d’Insurgència Laboral.

I els dies 16, 17 i 18 de juliol, enfront de la Conselleria d’educació de la Generalitat, situada a l'Avinguda Campanar de València la Trobada de Plataformes per l'Educació Pública organitza l'Acampada per l’educació pública. La sectorial d'educació de la COS hi participarà i anima a tots i totes les que puguen que també hi participen.

Assemblea intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans