La COS -Coordinadora Obrera Sindical, sindicat d’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans-, organitza com cada any l’Escola de Tardor, jornades de formació sindical. Enguany per primer cop en molt de temps aquestes jornades es tornaran a fer a Barcelona el dissabte 14 de novembre a la Universitat Lliure La Rimaia (C/Casanova 17 – L1-L2 Universitat, L1-Urgell).

 

Programa:

12-14H – L’Actual Reforma de la Llei d’Estrangeria i les lluites contra la discriminació. A càrrec de Norma Falconi, Portanveu de Papers i Drets per Tothom.

El Congres dels Diputats ha aprovat una reforma de la llei d’Estrangeria que no és altra cosa que un enduriment d’aquesta llei, que dificulta l’arrelament de les persones migrants alhora que les criminalitza i les fa més vulnerables a l’explotació laboral i social. Pocs dies abans, un Grup de Persones Migrants han fet la Marxa per la Igualtat, a peu des de Barcelona fins a Madrid reclamant l’abolició de la llei i que no es faci la reforma que suposarà un enduriment d’aquesta. La Norma, una de les persones més actives i la cara més coneguda de la lluita contra la Llei d’Estrangeria ens explicarà les reformes previstes en aquesta llei, i ens resumirà aquesta històrica lluita contra el racisme institucionalitzat.

14-16 H – Dinar

16:30-18H – Proposta de Lluita Social cap a la Vaga General, a càrrec de Gonçal Bravo Coordinador General de la COS i Jordi Aldeguer

Es presentarà i debatrà una proposta de mobilització que conjuntament amb altres organitzacions Sindicals i Socials ens han de permetre augmentar la conflicitivitat social.

20-21:30H – Presentació del Breu Decàleg d’Insurgència Laboral, el sindicalisme pirata, a càrrec de Jordi Juan advocat de la COS

Quan parlem de formació rarament ho relacionem amb entreteniment. En aquest cas, estem davant d’un document de formació irónic i plagat d’exemples que el fan molt entretingut. A més a més aprendreu tots aquells truquets que us han de permetre preparar-vos des del primer dia per tal d’aconseguir que qualsevol situació negativa com un acomiadament es converteixin en un problema per l’empresari i una oportunitat per al treballador.

…i despres… Cafeta per comentar amb els companys de classe elq ue haguem ares en les jornades i compartir una estona de lleure. A els 12H tancarem la Cafeta perquè axí ho estableix la normativa de la Universitat Lliure Rimaia

Salut i Revolució.

El preu de les jornades serà de 9€.
Per les inscripcions / confirmacions d’assistència, cal que envieu un mail a:
cos.barcelones@gmail.com
(així mateix, si necessiteu lloc on dormir, o voleu compartir mitjà de transport, feu-nos-ho saber igualment)

 

Documentació