Coincidint amb l'inici del 2014, es publica un nou exemplar de l'òrgan d'expressió del sindicat.

En la revista podeu llegir articles sobre la darrera contrareforma laboral perpetrada pel govern espanyol, la pujada de preus i la privatització de l’energia als Països Catalans, la nova reforma de la llei de l’avortament i les mesures antidona del ministre Gallardón i sobre la lluita de les treballadores de Panrico, que ja porten més de dos mesos en vaga indefinida contra els acomiadaments a la planta de la Santa Perpètua de la Mogoda.

 

 

També hi trobareu informacions sobre l'acció sindical arreu de les comarques; la crida a sumar-se la lluita sindical de la COS a McDonald’s, la nova secció sindical de la COS a la Universitat Politècnica de València, la representació a l’empresa Taulellera de la Plana Onix o l'assemblea oberta de treballadores del lleure que es va celebrar a Tarragona. A part, podeu llegir les consideracions davant la segona part de l’Assemblea Nacional del 8è Congrés de la COS, que se celebrarà aquesta propera primavera.

En aquest número de Solidaritat hem pogut comptar (i des d'aquí els hi volíem agrair) amb les col·laboracions d'Isabel Vallet, diputada de la CUP-AE al Parlament de Catalunya, que ha escrit l'article sobre la querella criminal presentada per la CUP i la COS contra la direcció de TMB per la seva la nefasta, malbaratadora i dilapidadora gestió de TMB, la crònica de la lluita de les docents de les Illes, crònica escrita per les companyes Irene Jaume i Neus Tur del Comitè de suport de Barcelona a la Vaga de Docents de les Illes i un article escrit per Adrià Salavert, portaveu nacional del SEPC, sobre la situació de les universitats públiques i la necessitat d’organitzar-se per defensar-les.

Al final de la revista hi torbareu un interessant article escrit pel company Òscar Caldera sobre el moviment revolucionari filipí, una coneixença que va poder fer gràcies al sindicat comunista
Kilusang Mayo Uno (KMU). I a les pàgines centrals hi trobareu el calendari laboral del 2014 dels Països Catalans, acompanyat per un mapa comarcal del país.

Sota aquestes línies podeu llegir la revista online. La trobareu ben aviat en els casals, centres socials i ateneus dels Països Catalans. I les afiliades del sindicat la rebreu a casa durant els pròxims dies.