Coincidint amb l'onze de setembre es publica un nou exemplar de l'òrgan d'expressió del sindicat.

Com ja ve sent habitual, abans de la diada de l'onze de setembre, la COS publica un nou número de la revista Solidaritat, el butlletí informatiu del sindicat. A part de l'editorial 'La lluita de classes, l’única via cap a la independència' que ja vam compartir ahir, podreu llegir articles sobre la nova proposta del govern espanyol de reduir de 41 a 5 els models de contractes laborals, les conseqüències de la darrera Reforma Laboral, una cronologia sobre la repressió exercida per mirar d'aturar reclamacions laborals, cròniques de les passades diades dels 8 de març i el 1r de maig, un resum de les activitats de la secció sindical de la COS a Autobusos de TMB, la constitució del Bloc Unitari Anticapitalista de València i un article sobre la discriminació laboral per identitat sexual.

També hi torbareu articles referents a les dues sectorials més actives del sindicat, la d'educació i la del lleure educatiu i sociocultural, així com que l'àrea de Relacions Internacionals de la COS ha elaborat un document per a explicar el context del sindicat i de l’esquerra independentista dels Països Catalans i la crònica de les dues jornades internacionalistes amb representants del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores/as), CSI (Corriente Sindical d’Izquierda) i LAB (Langile Abertzaleen Batzordeak).

Arran, l’organització juvenil de l’esquerra independentista, també hi participa signant un article sobre la situació laboral de les joves. I per acabar, destaquem la infografia sobre com està afectant la crisi sistèmica a la classe treballadora dels Països Catalans.

Sota aquestes línies podeu llegir la revista online. La trobareu durant els actes de l'onze de setembre on hi participi la COS, i més endavant en els casals i ateneus dels Països Catalans.