INSTÀNCIES PER EXIGIR LA DEVOLUCIÓ DE LA PART PROPORCIONAL DE LA PAGA DE NADAL I PER LA REDUCCIÓ PROPORCIONAL DE LES DEDUCCIONS DE L’IRPF

Benvolgudes companyes i companys.

Aquells i aquelles de vosaltres que sigueu personal públic docent (bé funcionari, bé interí), tant al País Valencià, com en Catalunya, com a les Illes Balears i Pitiüses, ja sabreu que gràcies als nostres “amics” del PP, PSOE i CiU, aquestes festes d’hivern / Nadal, us quedareu sense la paga extra… de nou!!!!!!

Bé, malgrat el dur colp per a alguns/molts de vosaltres, sí podem fer alguna cosa, sí podem recuperar, almenys, una part d'eixa paga.

Com?… Doncs exigint el pagament de la part proporcional de la paga de Nadal, fins l’aprovació del RD Llei 20/12.

Per què? Doncs perquè la paga extra de Nadal és la part corresponent i proporcional de salari que es va acumulant des de l’1 de juny fins al 30 de novembre. Llavors, com el RD Llei 20/12 és del 14 de juliol, ens han de pagar forçosament i legalment, aquest mes i mig, des de l’1 de juny fins al 14 de juliol.

Com ho fem? Doncs simplement heu d’emplenar les dues instàncies que us adjuntem, fer una còpia i anar al Prop, conselleria o al departament, presentar-se en qualsevol dels seus registres i entregar aquestes instàncies (adjunts teniu els 3 jocs d’instàncies, pel País Valencià, per Catalunya i per les Illes Balears i Pitiüses)

La primera instància va directament dirigida a rebre la part corresponent de la paga extra de Nadal (des de l’1 de juny fins al 14 de juliol de 2012)

La segona instància serviria per tal que us poguessin modificar la retenció de l’IRPF (l’impost de la renda). Per què? Doncs perquè com guanyarem molt menys, ens pertoca una retenció menor de la que teníem fins ara (i que òbviament, sense demanar-ho, no ens la modificaran)

Si no volem perdre tot el que és nostre, tot el que hem guanyat amb el nostre esforç a la feina, i amb el nostre esforç en la lluita per la defensa dels nostres drets, i dels drets de totes les persones treballadores, no podem consentir de cap manera, que l’estat espanyol, o els governs autonòmics corruptes i botiflers, es queden amb els nostres diners.

Feu-ho córrer.

Salut, solidaritat i lluita!

 

Novembre de 2012, Països Catalans

Coordinadora Obrera Sindical – COS

Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans