Davant l'acomiadament d'una treballadora de l'Hospital de Llevant (Manacor) el 31 de gener es convoca una concentració per la seva readmissió.

L'assemblea de Manacor d'Endavant OSAN i la Coordinadora Obrera Sindical (COS), el sindicat per l'alliberament nacional, de classe i de gènere dels Països Catalans volem manifestar conjuntament la nostra solidaritat amb na Martha, una treballadora acomiadada de l'Hospital de Llevant, sent de titularitat privada, estant de tres mesos de gestació.

L'empresa ha realitzat l'acomiadament mitjançant mesures disciplinàries, però l'únic motiu de l'acomiadament és l'embaràs de na Martha. Actualment, el sindicat CGT és qui defensa la treballadora a l'hospital, i es troba en via judicial per tractar-se d'un clar acomiadament discriminatori. Per això, es defensa la readmissió de la treballadora com a única solució possible al cas.

Però per tal d'ajudar tot exercint la solidaritat de classe, fent pressió popular per defensar a na Martha i a totes les treballadores, diverses organitzacions i col·lectius (Endavant OSAN, Xítxeros amb Empenta, l'Assemblea Antipatriarcal de Manacor, el col·lectiu Arrels, Dones de Llevant i el sindicat CNT, conjuntament amb la CGT i na Martha) convocam una concentració de solidaritat el pròxim dissabte 31 de gener a les 11.00 h a davant l'Hospital de Llevant, de Porto Cristo.

Si en toquen a una, ens toquen a totes.
Martha readmissió.

Manacor (Mallorca) Països Catalans