Ensenyants, estudiants, mares i pares d’alumnes, etc., prengueren els carrers de Barcelona el dissabte passat per rebutjar de nou les retallades tant de la Generalitat com del govern espanyol.

 

Milers de persones es manifestaren el dissabte passat 27 d’octubre pels carrers de Barcelona entre la plaça d’Urquinaona i la de Sant Jaume per tornar a protestar contra les retallades que afecten el sector educatiu públic en general.

 

La marxa sota el lema “Per la dignitat i la qualitat de l’ensenyament públic” va estar convocada pel MUCE, entitat de la qual no en forma part la COS, però que s’hi donà suport per col·laborar amb les companyes i companys del SEPC.

 

La mobilització es va centrar en bona part en exigir, entre altres, que les substitucions es cobreixin des del primer dia i que el substitut ho sigui pel 100% de la jornada, que es disminueixi el cost de les matrícules a la universitat i que s’augmentin les beques de menjador i transport.

 

Ni Wert, ni Rigau, ni Català, ni Bosch!

 

Treballem, lluitem, organitzem-nos… per un ensenyament públic, gratuït, de qualitat, en català i fet als i pels Països Catalans, laic, no sexista, popular i alliberador.