3 DE MARÇ DE 2012 – 36é ANNIVERSARI DE L’ASSASSINAT DELS 5 COMPANYS DE VITÒRIA-GASTEIZ

NO OBLIDEM EL PASSAT… GUANYEM EL FUTUR!!
NI OBLIT, NI PERDÓ!!!
VAGA GENERAL, SOLIDARITAT I LLUITA OBRERA, CONTRA LA INDIGNITAT, LES RETALLADES, LA CONTRAREFORMA I LA MISÈRIA!!

DIUEN QUE EL POBLE QUE OBLIDA LA SEUA HISTÒRIA ESTÀ CONDEMNAT A REPETIR-LA.

 

 

Per la depuració dels elements feixistes que encara “exerceixen” des del seu entrenament com a torturadors i assassins durant i després del franquisme, transmitint el terrorífic “llegat pedagògic” als seus subordinats.

Antonio Moreno, cap superior de Policía de València, que fa uns dies va titllar (parlant ben clar) d’enemics els i les estudiants mobilitzades i manifestant-se a València, mentre donava dos significatius colps sobre la taula, va pertànyer a la Brigada Político-Social (Policia política franquista) durant el període 1975-1977, encarregant-se, “curiosament” de controlar i reprimir el moviment estudiantil.

El seu cap era el tristement famós policia, Benjamin Solsona “El Galleta”, torturador molt conegut a València (torturador de treballadores i estudiants detesos). Aquest senyor fou el responsable dels “interrogatoris” i tortures contra quasi un vintena d’universitaris l’any 1971, membres del PCPV, que romangueren durant 16 dies i 18 nits detesos, sense assistència lletrada, ni cap contacte amb cap familiar, en les instal·lacions de la “jefatura Superior de Policía”  de València.

Açò sense oblidar que eixos anys (1975-1977), fou assassinat per la policia a la comarca de l’Horta, el treballador José Vicente Casabany (en gener de 1977), assassinat fa 35 anys per la policia en una mobilització obrera en Xirivella.

Sense oblidar companys com Miquel Grau, assassinat el 1977 a Alacant per un feixista (de l’MCPV, enganxant cartells per la Diada del PV del 9 d’Octubre de 1977), o Teòfilo del Valle, assassinat a Elda per la policia el 1976 en una mobilització obrera;

SOLS EL POBLE SALVA EL POBLE!!

NI OBLIT… NI PERDÓ!!