El passat mes de novembre, la Fundació Privada Atendis va acomiadar una treballadora de la Llar-Residència Jacquard de Sabadell (el Vallès Occidental). Tot i que l’empresa al·lega que la treballadora no compleix el perfil per treballar-hi, entenem que el motiu real l’acomiadament és una represàlia sindical per demanar el compliment del conveni col·lectiu de Catalunya de residències, centres de dia i residències amb atenció a persones amb discapacitat.

És per això que la COS demanem la nul·litat de l’acomiadament i alhora, denunciem la poca ètica de la Fundació Privada Atendis, que prioritza la imatge i l’economia de la Fundació per damunt dels drets laborals i la correcta atenció i cura de les persones usuàries del servei de la Llar-Residència Jacquard, contribuint així a la precarització del sector enmig d’una crisi sanitària, social i econòmica.

Amb la salut no s’hi juga! Per un servei d’atenció de sociosanitària de qualitat i per unes condicions dignes, plantem cara als abusos patronals. Vetllar pels interessos de les treballadores i reclamar el compliment del conveni és un dret, no una infracció. Organitzem-nos!