El passat dimarts dia 17 d'octubre els treballadors i treballadores de l'escorxador 'Le Porc Gourmet' a Santa Eugènia de Berga (Osona), van decidir en assemblea i per àmplia majoria convocar una jornada de vaga pel dimecres 25 d'octubre.

Després de les reiterades vulneracions dels seus drets i amb les últimes noves agressions patides per part de l'empresa, els treballadors i treballadores del centre de treball han decidit fer un nou pas endavant i materialitzar la convocatòria a la vaga.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical volem expressar el nostre màxim suport a la seva decisió i ens posem a la seva total disposició. Creiem fermament que l'única solució al problema del fals cooperativisme i a la precarietat laboral és l'organització sindical i la lluita. La solidaritat de la classe treballadora és la nostra millor arma.

Volem així mateix manifestar que en el camí que el nostre poble està fent cap a la seva llibertat, aquestes actituds patronals no les volem ni hi poden tenir cabuda, i lluitarem perquè les falses cooperatives i la precarietat laboral quedin esborrades per sempre de la nostra història.

Tota la força!

Més informació: ​Els treballadors de Le Porc Gourmet aproven anar a la vaga el 25 d'octubre