La secció sindical naix per tal de dignificar la feina de les enquestadores, per lluitar per un conveni digne i per defensar els drets de totes les treballadores de l’empresa.

Ara fa uns dies que vam presentar els papers per legalitzar la secció sindical de la COS a la seu de València de l’empresa IPSOS operaciones S.A., coneguda arreu del món per la seua tasca per realitzar enquestes d’opinió.

 

 

 

 

 

Aquests són els motius per haver creat aquesta secció sindical:

 

· Per poder comptar amb una nova eina en la defensa dels nostres llocs de treball, ja que només organitzades i lluitant, podem defensar la nostra feina, i el futur de les nostres famílies.

· Per desenvolupar una acció sindical oberta, honesta i participativa. Si açò en el món laboral és més que urgent, al nostre sector és vital, ja que és un dels més maltractats i precaritzats a casa nostra.

· Per poder ajudar a una representació més efectiva i transparent dels drets de totes les persones treballadores a l’empresa, lluny de qualsevol pactisme, pactisme que tal i com reconeixen els propis responsables de l’empresa ha portat als representants dels sindicats oficialistes, a acceptar i signar tot el que els han posat damunt la taula.

· Per poder fer front a un conveni pactat i signat pels sindicats oficialistes, que ens deixa al conjunt de les persones treballadores de l’empresa, en una situació de molta major precarietat i desprotecció de la que ja patíem, amb una retribució menor per enquesta, menys temps de treball, pitjors condicions…

· Per dignificar la nostra professió, per aconseguir el reconeixement de la nostra tasca, i el seu correcte desenvolupament, i defensar el que és nostre.

Prompte seran les eleccions sindicals a l’empresa. Si vols que ens hi presentem, si vols que intentem posar el nostre granet d’arena per anar canviant les coses, entre totes i tots, compta amb nosaltres.

Per un Conveni que ens retorne els nostres drets laborals i salarials, posem-nos en marxa.


horta@sindicatcos.cat
www.coshorta.wordpress.com