Aquest mes d’octubre s’ha creat la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical a la Fundació Privada Lar de Llinars del Vallès, al Vallès Oriental, per tal de dignificar les condicions laborals de totes les treballadores de l’àrea de Tuteles, d’Habitatge i d’Oci.

Ha nascut la COS de la FL. Posem la COS a la disposició de les treballadores de totes les àrees. Si el que busquem és el benestar de les persones usuàries, cal que impulsem accions que facin visible i posin en el centre la tasca de cura de la vida d’aquestes persones i començar a encaminar els passos per fer, de la FL, una eina emancipadora, creativa i crítica contra qualsevol mena d’explotació, i en la qual assumim col·lectivament la importància de donar prioritat a la cura i el compromís de dedicar-li els recursos, els diners, el temps i l’atenció necessaris.

El benestar de les treballadores impacta en el benestar de les persones usuàries. És a dir, cal donar prioritat a la vida i les persones (treballadores i usuàries) per damunt de finalitats abstractes.

Entre totes, tot!