Per dignificar la feina de les treballadores i els treballadors dels forns Pan, Pan, Atelier i de tots els forns de València. Per la defensa dels llocs de treball i per la defensa del Conveni del sector.

Ara fa uns dies que vam crear la secció sindical de la COS a l’empresa RETAILPAN SL, empresa propietària dels forns i cafeteries Pan, Pan, Atelier, molt conegudes en diversos barris de la ciutat de València.

 

 

 

Els motius que ens han portat a crear aquesta secció sindical, han estat els següents:

· Poder comptar amb una ferramenta efectiva per la defensa dels nostres llocs de treball, ja que entenem que només organitzades i lluitant, podem defensar la nostra feina, i el futur de les nostres famílies.

· Desenvolupar una acció sindical honesta i participativa. Si açò en el món laboral és més que urgent, per nosaltres és vital, ja que la precarietat i la desprotecció que patim les treballadores, així com els incompliments del conveni, no ens deixen altra opció.

· Per poder ajudar a una representació més efectiva i transparent dels drets de totes les persones treballadores a l’empresa, lluny de pactismes.

· Per poder defensar els mínims marcats al Conveni Col·lectiu de Forn i Pastisseria de la Comunitat Autònoma del País Valencià, davant els seus incompliments continuats, i màxim quan el conveni expirarà el 31 de gener de 2014, i encara no sabem quins són els “nostres” representants de CCOO i UGT.

· Per dignificar el nostre treball, pel respecte i el reconeixement de la nostra tasca, i el seu correcte desenvolupament, i defensar el que és nostre.Si vols que posar el teu granet d’arena per anar canviant les coses, entre totes i tots, compta amb nosaltres. Posem-nos en marxa. Només entre totes i tots podrem defensar els nostres llocs de treball. Per un Conveni que ens retorne els nostres drets laborals i salarials. Per nosaltres i per les nostres famílies, volem viure i treballar, amb dignitat, a la nostra terra.

València (l’Horta) juny de 2014

Assemblea intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans
horta@sindicatcos.cat