L’objectiu és visibilitzar que una altra forma de fer sindicalisme és possible.

La setmana passada es va constituir una nova secció sindical de la COS, en aquest cas al grup empresarial Leca, conformat per les mercantils Gràfiques Argent, Montsegraf i Cosmegraf.

Amb aquesta secció sindical de la COS aportem un nou instrument de lluita sindical a les empreses en les quals la COS ostenta els tres delegats de personal que es podien escollir, un a cada empresa.

Tot i això, la COS no compta amb gaires afiliats al grup d’empresa, motiu pel qual hem decidit constituir una secció sindical a fi que la resta de companyes no afiliades vegin en el sindicalisme de classe que representa la COS una eina per defensar els seus drets laborals i perdin la por a lluitar per millorar les condicions laborals a què estem sotmesos. La secció sindical permetrà difondre les activitats de la COS a l’empresa però també aquelles convocatòries que es facin fora d’aquesta, difondre la línia sindical combativa i no pactista del sindicat, així com, mitjançant escrits i repartiment de les nostres publicacions, augmentar el grau de consciència dels i les treballadores.

L’objectiu és visibilitzar que una altra forma de fer sindicalisme és possible, estenent el discurs i la pràctica de lluita fora de les dinàmiques pactistes ja conegudes dels sindicats majoritaris, estendre la afiliació de la COS a d’altres empreses i fer front als conflictes laborals existents.

Només lluitant tenim futur.

Assemblea de la Coordinadora Obrera Sindical a l’Anoia
@COSANOIA