Des d'aquesta setmana la Coordinadora Obrera Sindical comptem amb una nova secció sindical a l'empresa EULEN, SA, en concret amb l'afiliació de la majoria dels treballadors de Jardins del Port de Barcelona.

A partir d'ara la nostra tasca de lluita sindical es centrarà a exigir la categoria laboral que ens pertoca per les tasques que desenvolupem com a jardiners, i no com a ajudants de jardiner.

Així mateix reclamarem que es compleixi amb els plusos que l'empresa ens hauria de pagar, i no ho està fent, i que aquests es regeixin pel conveni de jardineria.

També tenim presents qüestions de salut i higiene i de seguretat en el lloc de feina molt greus, i que no permetrem que continuïn així. Una de les coses més greus que patim és la manca de senyalització pels treballs que fem en rotondes de circulació, amb l'alt perill d'accident laboral que pertoca.

No permetrem que cap empresari jugui amb la nostra salut i els nostres drets. Per plantar cara a l'ofensiva patronal, organitzem-nos i mobilitzem-nos!

Secció Sindical de la COS a EULEN