Comunicat de la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical a l’empresa de Telemàrqueting Emergia CC.

Des de la COS volem informar que ha finalitzat “sense arribar a cap acord” la negociació per les despeses que ocasiona el teletreball. L’empresa no ha estat disposada a negociar en cap moment, ens ha pres el pèl, oferint una quantitat irrisòria que sabia que no acceptaríem.

L’empresa ens oferia 21 euros mensuals per contracte de 39 hores, per sota dels 24 euros que oferia en un principi a la negociació sectorial, sense justificar d’on sortia aquest import.

Per contra, a l’estiu del 2020, nosaltres vam fer un estudi basant-nos en les despeses que ocasionava el teletreball i vam fer constar en la nostra proposta del teletreball que l‘import a compensar hauria de ser de 90 euros mensuals aproximadament.

Tots els sindicats vam insistir a l’empresa que ampliessin als 24 euros per poder seguir negociant. L’empresa es va presentar a la reunió sense cap proposta que millorés l’inicial, insistint en el fet que no arribarien als 24 euros que sí que van oferir des de la negociació sectorial.

Estem farts de perdre el temps i els nostres diners. No ens quedarem de braços plegats i farem tot el possible perquè l’empresa compleixi les seves obligacions.