Tot el nostre afecte i solidaritat als familiars i amics d'en Jordi, un company que trobarem a faltar en les moltes lluites on ell participava.

El passat diumenge 9 de febrer ens deixava uns dels imprescindibles, en Jordi Canal, un company de lluita que amb la seva entrega, valentia i coratge ens va ensenyar molt. En Jordi era delegat sindical al comitè d’empresa de l’Ajuntament de Mataró per CATAC-IAC, militant de la CUP de Mataró i una persona compromesa en molts espais socials i culturals del Maresme, com ara en l'actual ocupació del CAP de Rocafonda, l'ambulatori del seu barri.

 

D'en Jordi sempre ens quedarà el seu exemple, el seu compromís, el seu somriure i les ganes que hi posava en tot el que feia. Ens va ensenyar a no tòrcer el braç mai, a ser conseqüents i a tenir empenta per lluitar i defensar els interessos de la classe treballadora sense renunciar mai a res. Ens sentirem orfes, ja no tindrem amb nosaltres a aquella persona que feia possible amb el seu compromís que tot fos més fàcil de fer.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical volem fer arribar el nostre afecte i solidaritat als seus familiars i amics. Jordi, no t'oblidarem mai, que la terra et sigui lleu, company.

Visca la lluita de la classe obrera!

Mataró (el Maresme) 10 de febrer de 2014