Durant les passades dues setmanes van tenir lloc diferents procesos electorals a la comarca d'Osona, en els quals els nostres companys i companyes de la Unió Comarcal de la COS a Osona, van obtenir uns resultats molt bons. Aquests procesos foren les eleccions sindicals celebrades a dos comitès d'empresa de Tona i un de Vic.

En el cas de Tona, les eleccions sindicals es desenvoluparen a l'empresa del metall P Roquet i en l'ajuntament de la localitat. En ambdós casos, la llista guanyadora ha estat la de la COS, aconseguint majoria en l'ajuntament (3 delegats de la COS per 2 de la UGT), i essent la primera força a P Roquet, empresa osonenca del sector del metall amb més de 170 treballadors, i on la COS hem tingut representació tradicionalment. Així, en aquesta empresa, presidirem el Comitè d'empresa, a més de ser la llista més votada i comptar amb 4 delegats de la COS, per 4 de la UGT i 1 d'independent.

cartell-eleccionsEn el cas de l'empresa Tekor, de Vic, la COS ha obtingut 1 representant de 5 al comitè. Els altres 4 els ha obtingut la UGT.
La llarga trajectòria d'honest treball sindical continua donant fruits positius a la comarca d'Osona, en un moment de creixement i augment de la presència del sindicat arreu del país.
Ben aviat tindrem més notícies sobre altres procesos a comarques com l'Alt Empordà, l'Horta, el Garraf, etc.