La COS dóna suport, i es suma, aquest dilluns 15 d’abril, a la convocatòria unitària de rebuig a una agressió feixista a Gramenet el passat divendres 12 d’abril.

Multitud d’organitzacions polítiques i socials, i el teixit associatiu de Santa Coloma de Gramenet, han convocat per aquest dilluns 15 d’abril, una concentració de resposta i rebuig a l’agressió que va patir un membre de la candidatura municipalista Gent de Gramenet, a mans d’un regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) dins de l’edifici de l’Ajuntament. La mobilització, que es farà sota el lema “El poble unit contra el feixisme“, serà a les 19.00h a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

 
Davant d’aquests fets és imprescindible donar una resposta àmplia, unitària i contundent per aturar l’avenç del feixisme arreu dels Països Catalans. Cal rebutjar els atacs i les organitzacions i ideologies que van en contra dels interessos de classe aprofitant les èpoques de crisi capitalista per dividir als treballadors i les treballadores.

Les organitzadores de la concentració demanen el màxim suport i difusió de la convocatòria per mostrar un fort rebuig a les agressions que es venen donant freqüentment, i en concret, per mostrar rebuig i lluitar contra l’avenç de PxC.

Contra la impunitat del feixisme. Plantem cara. Feixisme mai més!
No passaran!