Una quarantena de persones assisteixen a la xerrada sobre independència i classe treballadora organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana a Calella.

L’ANC de Calella va organitzar el passat dijous 3 maig una xerrada sobre el paper dels sindicats en el procés cap a la independència de la nació catalana. Unes quaranta persones escoltaren les intervencions dels representants d’UGT, Intersindical i COS. Durant les dues hores que va durar l’acte és reflexionar sobre la situació econòmica del país, com afecten les retallades a les treballadores i quin paper juguen els sindicats en tots aquests conflictes.

 
També es va debatre sobre el dèficit d’afiliació a un sindicat per part de les persones que es consideren independentistes. S’exposa que les darreres nacions que han esdevingut estat en les últimes dècades, el paper dels sindicats en l’èxit del procés cap a la independència ha estat molt important i alhora bastant decisiu. No s’entendria cap alliberament nacional sense el suport de les classes populars del país.

Notícia a Ràdio Calella http://www.radiocalella.cat/noticies/deficitsentre-la-independencia-i-el-mon-sindical