València, Alacant i Castelló de la Plana acolliran el dilluns 30 de setembre actes de suport a la lluita les docents de les Illes.

Aquest dilluns 30 de setembre, a les 19.00 h, s’ha convocat una nova concentració davant la seu del PP a la ciutat de València (Carrer de Quart 102), com a mostra de suport i solidaritat amb la vaga indefinida portada a terme per les companyes i companys de l’Assemblea de Docents de les Illes. A Castelló de la Plana també s'organitza una concentració davant la seu del PP (Camí de la Plana). També Alacant acollirà un acte de suport a la vaga de les docents de les Illes, la concentració tindrà lloc a la Casa de les Bruixes.

Després de més de dues setmanes de lluita creixent, donat l’increment de la resposta i la solidaritat de tota la classe treballadora, començant per les mateixes famílies, ara més que mai cal reforçar aquesta lluita. I no esperant a una convocatòria de vaga d’un dia a escala estatal pel pròxim 24 d’octubre, com han fet les organitzacions sindicals majoritàries… sinó convocant eixa vaga a tot arreu dels Països Catalans, i arreu de l'estat, ja mateix.

A les Illes ja ens han donat la senyal d’inici i l’exemple, ara devem avançar en el suport i la solidaritat reals, ajudant a augmentar el nivell de lluita. Per defensar els nostres drets i llocs de treball, per tal que els i les treballadores docents interines i substitutes tinguem una plaça de treball digna, per la nostra escola, la nostra terra, la nostra llengua i la nostra cultura, per garantir que les nostres filles i fills tinguen accés gratuït a eixa educació (amb beques pels llibres i material escolar, pel transport i pel menjar per tothom)… per tombar la LOMQE, per fer fora Wert i a tots els privatitzadors de la nostra escola (siguen del PP, del PsoE o de CiU). Des de la COS animem a participar en les convocatòries organitzades des de la Comissió en suport de la Vaga Indefinida a les Illes, davant les seus del Partit Popular de Castelló de la Plana i de València, i a la Casa de les Bruixes, a Alacant aquest dilluns 30 de setembre a les 19.00 h.

I aprofitem aquesta convocatòria per recordar-vos que el diumenge 29 de setembre a les 18.00 h, a la Plaça d’Espanya de Palma (Mallorca), hi ha convocada una gran manifestació unitària en suport a aquesta vaga, que recorrerà els carrers de la ciutat.

A més, us recordem que les companyes i companys de la Cooperativa Social del Parc Alcosa porten més de tres setmanes de vaga de fam i en lluita per defensar els seus llocs de treball, la seua dignitat i per l’amnistia total de totes les sancions, judicis i multes rebudes per defensar el que és seu, una vida digna i justa per totes les seues famílies.

Per aquest motiu, i per tal d’organitzar la Marxa València – Parc Alcosa – Alfafar, sota el lema 'La lluita del Park és la lluita de tots!', s’ha convocat una reunió el pròxim dijous 3 d’octubre a les 18.00 h a Ca Revolta, per tothom interessat i interessada a participar-hi i ajudar en tot el possible.

Contra tota manipulació, repressió i desesperació, la solidaritat de classe i l’acció col·lectiva són les nostres millors armes. Entre totes ho podrem tot.