Amb l'horitzó posat en l'estructuració i organització d'un sindicat que no deixa de seguir creixent i implant-se arreu dels Països Catalans.

El proper dissabte 2 de febrer, a la Societat Coral el Micalet de la ciutat de València, la COS celebrarà el seu 8è congrés-Assemblea Nacional. Amb el lema 'Per la terra, pel treball i per la llibertat, seguim construint, seguim sumant, seguim avançant', l'organització sindical de l'esquerra independentista encara aquesta trobada marcada dins d'un procés d'estructuració i organització d'un sindicat que en els darrers anys ha viscut un creixement, tant a nivell d'afiliació com d'implantació en les comarques dels Països Catalans.

Una Assemblea Nacional que ha de servir per consolidar la feina organitzativa i d'acció sindical portada a terme en els darrers dos anys i reforçar el sindicat de cara als nous desafiaments que el futur exigirà. Aquesta Assemblea Nacional també servirà per renovar el Secretariat Nacional, tot fent-lo créixer amb noves cares visibles, alhora que es dotarà d'una nova estructura de treball més àgil.

El sindicat espera poder confirmar l'aposta jove i combativa que en aquests moments exemplifica la COS, gràcies al creixement i l'impuls combinat de joves treballadores i de sindicalistes experimentades, que estan dotant al sindicat d'un aire fresc i imaginatiu per començar a donar fruits esperançadors, pel conjunt de l'esquerra independentista, i amb el temps, pel conjunt del poble treballador dels Països Catalans.

Aquest 8è congrés-Assemblea Nacional de la COS es celebra a València per reforçar i renovar el compromís del sindicat en el procés de construcció nacional dels Països Catalans, i així, poder ajudar en l'avanç de la classe treballadora catalana, en el dur i llarg camí del seu alliberament de gènere, de classe i nacional.