Un punt d'encontre i debat sobre les diferents iniciatives i experiències d'economia social.

Durant el matí el migdia del dissabte 13 de juliol tindrà lloc la 2a trobada de cooperatisme i col·lectivisme organitzada per la COS de l’Horta, i després, dinar de germanor. Tant la trobada, com el dinar, estan oberts a totes les companyes i companys del sindicat, simpatitzants, amics i amigues, que vulguen participar. La trobada es celebrarà a Ca Bassot (Carrer Pablo Iglesias, 49) de Burjassot (l'Horta).

La trobada consistirà en:

· Una presentació de totes les iniciatives (cooperativistes, d’economia social…) amb les que estem participant des del sindicat, o amb les que hi ha alguna col·laboració, afinitat…

· Una presentació del document nacional de la COS sobre cooperativisme i col·lectivisme, on a més de qüestions ideològiques i de principis, s’hi tracten de forma molt senzilla, qüestions pràctiques i tècniques.

· Una posada en comú de les experiències, per tal de treure idees i impulsar-ne altres de noves (com el finançament, per exemple).

Després serà el dinar de germanor, per al qual us pregue que ens confirmeu:

· Si voleu paella de carn o menú vegetarià;

· Quanta gent sereu pel dinar (i per la jornada)

La trobada es celebrarà a Ca Bassot (Carrer Pablo Iglesias, 49) de Burjassot i els beneficis que tragam del dinar aniran per les despeses de la trobada i per qüestions antirepressives.

Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer
www.coshorta.wordpress.com
horta@sindicatcos.cat