La Comissió Antirepressiva del SEPC, Alerta Solidària, la COS i la UCPC impulsem aquest encontre ple de xerrades, debats i taules rodones.

Els pròxims 10 i 11 de maig tindrà lloc a Barcelona la 4a Trobada d'Estudiants de Dret. Els actes se celebraren a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella).

 

 

 

La Comissió Antirepressiva del SEPC, Alerta Solidària, la COS i la UCPC, estem impulsant la quarta edició de la Trobada d'Estudiants de Dret, on es realitzaran múltiples xerrades, debats i taules rodones sobre els àmbits laboral, penal i administratiu, així com sobre filosofia del Dret.

Els temes que es tractaran el dissabte són: reforma del codi penal, llei mordassa, el principi de la garantia d'indemnitat com a fonament de l'acció sindical, dinàmiques tàctico-estratègiques pròpies de l'acció col·lectiva. I el diumenge es tractarà: identificació i (des)obediència al Dret, transició i lluita de classes des d'una perspectiva legal i feminisme i Dret.

Les jornades estaran obertes a totes aquelles que hi vulguin participar, tot i això, és recomanable que siguin estudiants de Dret o persones familiaritzades amb el llenguatge legal. El cost serà de 15 euros amb els dinars de dissabte i diumenge inclosos. Aquelles que necessitin allotjament s'hauran de posar en contacte amb la comissió antirepressiva per tal de poder-ho gestionar. Aquelles que només vulguin assistir a una xerrada, aquesta tindrà un cost de tres euros. Aquests diners aniran destinats exclusivament al cost de les jornades, tot i que, si hi ha beneficis, es destinaran a la lluita antirepressiva.

Per tal de poder fer una previsió, és necessari que aquells que vulguin participar de la trobada s'inscriguin enviant un correu electrònic a antirepressiva@sepc.cat. Enguany la COS participa en l'organització de la Trobada d'Estudiants de Dret encarregant-se de la part de formació en temàtica laboral/sindical. Animem a totes les persones interessades a assistir a aquesta trobada.