Hem editat una petita guia laboral centrada en els drets i la seguretat laborals de les persones treballadores conegudes popularment com a riders i els falsos autònoms davant la crisi sanitària, econòmica i social que ha provocat la irrupció de la Covid-19 en les nostres vides.

Quan parlem de «fals autònom», ens referim a una persona contractada formalment com a autònoma però que, en realitat, desenvolupa la seua activitat en condicions de persona treballadora per compte aliena, per a una empresa. La majoria dels riders, missatgers i transportistes, treballadores domèstiques, comercials… es troben en aquesta situació.

En la guia parlem de quines eines per a garantir la nostra salut a la feina, els Equips de Protecció Individual, els sistemes d’higiene… i de la necessitat d’una resposta col·lectiva i sindical, jurídica, i política, en la lluita pel reconeixement dels nostres drets laborals.

Descarrega’t la guia ‘Drets i seguretat laborals pels riders i els falsos autònoms davant la COVID-19. Preguntes amb respostes.’

Versió en blanc i negre (mida A4)
Versió en color