DIMECRES 27 DE JUNY A LES 18:00h.

 DAVANT DE L’ESPAI CAIXA DE GIRONA: 

VINE A REBRE A FELIP PUIG COM ES MEREIX!
NI RETALLADES NI REPRESSIÓ!  

El proper dimecres 27 de juny, Tribuna de Girona organitza a l’Espai Caixa la conferència “El model de seguretat, una política d’Estat” a càrrec de Felip Puig.

Des que fou nombrat conseller d’Interior, Felip Puig ha mostrat clarament el seu caràcter autoritari i repressor, i ens ha deixat claríssim a qui representa i quins son els seus interessos. Aquest totalitari aficionat a la violència vol establir un règim de terror policíac, prohibir drets i llibertats democràtiques com el dret de reunió i de manifestació i la llibertat d’expressió per impedir les protestes contra les polítiques antisocials del seu govern.

Aquestes només són algunes de les raons per venir-lo a rebre com cal, i per deixar-li clar que a Girona no hi és benvingut:

– L’empresonament preventiu d’activistes socials.

– Les més de 100 persones detingudes des de la Vaga General del 29 de març.

– La repressió salvatge a les manifestacions i protestes socials, on els mossos han ferit greument un gran nombre de persones: ulls i melses rebentades, pulmons perforats, ossos trencats…

– La posada en marxa del web per denunciar activistes socials, que s’ha vist obligat a retirar per la seva absoluta manca de fonaments jurídics.

– La recuperació d’armes pròpies del franquisme, com els gasos lacrimògens.

– La intensificació de la repressió policial per a desnonar famílies de les seves cases, i denunciar els veïns que els ajuden.

– L’aval a la reforma del codi penal, que convertirà la desobediència i la resistència no-violenta en atemptat a l’autoritat, i la difusió de convocatòries “violentes” en integració a organització criminal.

– La intensificació de la repressió a totes aquelles mostres de rebuig a les retallades als drets socials.

– Els casos repressius oberts a Girona des de que és conseller d’Interior: la desena d’encausats durant a la càrrega dels Mossos d’Esquadra durant la visita d’Artur Mas a la UdG, els 6 encausats per una suposada agressió a Carles Puigdemont, les dues persones multades per participar d’una manifestació antiracista a Salt, així com la vintena de persones identificades arran del desallotjament del rectorat de la UdG o de l’ocupació de La Caixa del passat 15m, entre d’altres casos.

Aixi doncs, t’animem a que facis difusió de la convocatòria, i et convidem a mostrar el teu rebuig a aquest personatge infame, el proper dimecres 27 de juny a les 18:00h. davant de l’Espai Caixa, a la Plaça Poeta Marquina de Girona.

Porta cassoles i xiulets! Que senti que a Girona no hi és benvingut!

I segueix #PimPamPuig al twitter.

Adjuntem el cartell de la convocatòria.

NI RETALLADES NI REPRESSIÓ!

———-
Convoquen: Alerta Solidària, Assemblea Popular, CGT, COS, CUP, Endavant (OSAN), IAC, Maulets, SEPC.