Des de la secció sindical de la COS a Scolarest (Asistentes Escolares SL) volem agrair enormement el suport i les mostres de solidaritat rebudes durant aquests dies.

La secció sindical de la COS a Scolarest (Asistentes Escolares, SL) tenia programades tres concentracions al llarg d'aquesta setmana, per tal d'exigir la readmissió de la companya Anna Victor Amat.

 

 

La primera d'elles ha estat realitzada el matí del dimecres 18 de juny, davant l'Escola Ernest Lluch d'Abrera, on treballava com a monitora de menjador. Després d'aquesta acció, en la qual hi han assistit una quinzena de persones i amb què s'ha pogut visibilitzar el conflicte davant de famílies, alumnes i personal docent, l'empresa s'ha posat en contacte amb la secció sindical per tal d'informar que notificarien per escrit que no es tracta d'un acomiadament, sinó d'un avançament del cessament de l'activitat, fet que garanteix que la relació de la treballadora amb l'empresa no es trenqui i, per tant, assegura la seva continuïtat en aquesta de cara al curs vinent.

És per això que COS Scolarest (Asistentes Escolares, SL) ha desconvocat la concentració programada pel mateix dimecres 18 de juny a les 14.45 h davant el Col·legi la Mercè de Martorell i la convocada pel dijous 19 de juny a les 8.30 h davant l'escola Ernest Lluch d'Abrera.

Així doncs, aquesta és una mostra més que és mitjançant la mobilització com s'aconsegueixen des dels petits guanys fins a les grans victòries, ja que amb tot s'ha aconseguit el que es pretenia: que la treballadora mantingués el seu lloc de feina. Tot plegat, però, no haguera tingut el ressò aconseguit sense el suport rebut des de múltiples bandes, per part de persones i organitzacions que han contribuït a omplir les xarxes amb les nostres protestes i demandes. Des de la secció sindical de la COS a Scolarest (Asistentes Escolares SL) volem agrair enormement el suport i les mostres de solidaritat rebudes durant aquests dies.

www.coslleure.wordpress.com
facebook.com/cos.lleure
twitter.com/CosLLeure
lleure@sindicatcos.cat