Davant la suspensió del judici de faltes per desobediència d’avui 8 de gener per la possible transformació del mateix en un judici per delicte de coaccions, motivat per una denúncia de RENFE, i al qual s’enfrontaria el nostre company i la resta de persones ja encausades, Endavant-OSAN i la Coordinadora Obrera Sindical de la Safor volen manifestar que:

-Aquest judici de faltes tenia un objectiu que és confirma amb la suspensió del mateix per tal de transformar-lo en un judici per delicte de coaccions, això és, acovardir la població per tal d’evitar que aquesta s’organitze i mobilitze per respondre a les retallades i la pèrdua de drets que pateix com a conseqüència de l’actual crisi del sistema capitalista.

 

-Aquells/es que dirigeixen RENFE tenen una major preocupació per la possible resposta a les retallades socials i laborals que per la total privatització i desmantellament de l’empresa. L’empitjorament de les condicions laborals dels seus treballadors i les seues treballadores, els possibles acomiadaments conseqüència de la progressiva privatització i les constants pujades de preus dels bitllets no són cap problema per ells/es.

-Tal i com hem dit en anteriors comunicats, cap judici, detenció o empresonament ens detindrà i continuarem organitzant-nos i mobilitzant-nos per defensar els drets de les classes populars i aconseguir la independència i el socialisme per als Països Catalans.

-Animem totes les saforenques i saforencs a participar en les properes mobilitzacions en defensa i per l’absolució dels encausats i encausades.

-Gràcies a totes les persones que han acudit a la concentració d’avui en solidaritat amb els i les vaguistes denunciats/des i, especialment, als companys i les companyes d’Arran, la CGT, el Bloc Anticapitalista de la Safor i l’Assemblea del 15-M, amb qui esperem continuar treballant colze a colze.

 

Defensar els drets socials i laborals no és delicte!

Ni retallades ni repressió!

Absolució!

8.01.2013 Gandia, la Safor, Països Catalans