El passat 26 de març, durant la concentració convocada per la plataforma valenciana ‘Solidaritat amb Catalunya’, i a la qual participaven, entre altres, Estrela Roja de Benimaclet i companyes i companys de la COS, la policia nacional va identificar de forma injustificada diversos companys nostres. Identificació durant la qual els membres del cos policial es varen negar a identificar-se en el seu torn. Dies després, es va rebre una multa de 601 euros.

Davant aquesta situació de repressió i persecució cap a militants independentistes, des d’Estrela Roja de Benimaclet i la Coordinadora Obrera Sindical – COS, amb la col·laboració i el suport d’Alerta Solidària, volem manifestar públicament:

· El nostre rebuig a aquesta sanció, i a qualsevol altra que puga rebre qualsevol activista social, sindical i/o polític per la seua activitat i militància, emparada pel nou codi penal de l’estat espanyol i l’anomenada Llei Mordassa.

· El nostre suport i solidaritat incondicionals amb el company sancionat.

· El nostre compromís en continuar lluitant per la derogació d’aquesta legislació absolutament injusta i antiobrera, que només busca perseguir i callar tota forma de protesta social i política contra aquest règim totalitari.

· La nostra solidaritat i suport cap a totes les persones preses per lluitar i defensar els drets personals, socials, nacionals i internacionals de totes les persones treballadores.

Per últim, comuniquem que en els pròxims dies farem públiques les convocatòries i accions solidàries que posarem en pràctica per defensar el nostre company.

No ens faran callar. Prou de repressió.
Llibertat preses polítiques.

Comunicat conjunt d’Alerta Solidària, Coordinadora Obrera Sindical i Estrela Roja de Benimaclet