En marxa la campanya de la Plataforma Jo Sí Sanitat Pública i del CAS-PV.

Des de la COS us animem a participar activament en la campanya posada en marxa per les companyes de la Plataforma Jo Sí Sanitat Pública i del CAS-PV (Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat del País Valencià).

Per què devem triar un hospital, centre o especialista que no forme part d’una empresa privada?

 

 

 

 

· Perquè desenes d’estudis internacionals demostren que les probabilitats de mort s’incrementen un 2% en adults, un 9,5 % nadons acabats de nàixer, i un 8% en pacients crònics al ser tractats en hospitals privats amb ànim de lucre.

· Perquè aquests hospitals, com qualsevol empresa privada, tenen com objectiu fonamental guanyar diners per repartir entre els seus accionistes, lògicament a costa de la nostra salut

· Perquè aquests hospitals, per a “estalviar costos”, tenen menor nombre de metges, personal sanitari, netejadors i netejadores… per llit que els “públics“, la qual cosa provoca major nombre d’efectes adversos, infeccions…

· Perquè si les dades de qualitat sanitària són ja escasses als centres “públics” donat el “segrest” que fan d’ells els polítics, són pràcticament impossibles d’aconseguir als privats.

· Perquè al negar-te a ser derivada a la privada, i al triar hospitals i centres “públics” als quals no hi ha accionistes ni repartiment de “beneficis“, estàs recolzant el sistema públic.

 

Ací podeu descarregar-vos els models per poder fer les reclamacions, i exigir la reubicació al centre públic que desitgeu.

· Model per a aquelles persones que ja han estat assignades a un hospital o centre privat. Descarregar

· Model per a aquelles persones que encara tenen hospital o centre de salut públic. Descarregar


Per més ajuda, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, o amb les companyes del CAS-PV, mitjançant correu electrònic:

horta@sindicatcos.cat / caas.pv@gmail.com

O els dilluns des de les 19.00 h fins a les 21.00 h al Casal Obrer i Popular — Francesc Santacatalina, al Carrer Salvador Ferrandis Luna 42 baix esquerra (barri de l’Olivereta — Nou Moles) València.

 

Blog de la territorial de la COS a L’Horta