El passat dissabte 4 d’octubre havia estat organitzada una nova convocatòria de la Plataforma 25-S Rodea el Congreso, a Madrid (Castella) i una vegada més, la policia nacional espanyola, la policia de Cifuentes, pilar fonamental pel manteniment del règim actual del 78, carregava amb gran brutalitat i sense cap provocació prèvia, quan la manifestació a males penes havia recorregut uns pocs metres.

Aquesta càrrega brutal va causar diverses persones treballadores ferides i/o contusionades, treballadores de la premsa agredides, així com 3 companys i companyes detingudes, entre els quals, els companys dIzquierda Castellana Doris Benegas i Luis Ocampo (“curiosament” la companya Benegas fou una de les advocades en presentar la setmana passada una querella contra la delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, per la persecució de símbols republicans).

Des de la Coordinadora Obrera Sindical, sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans, manifestem públicament:

· Tot el nostre suport i solidaritat amb totes les persones agredides, ferides i violentades per la policia.

· Tota la nostra estima, solidaritat i suport a les 3 companyes detingudes.

Així mateix, des de la COS fem pública la nostra repulsa i condemna rotunda d’aquests fets, que considerem que no són res més que una nova mostra de la brutalitat dels governants espanyols, així com de la por creixent que senten davant qualsevol possible canvi de l’statu quo que es puga donar actualment arreu de l’estat…

Canvis que podrien venir bé pel referèndum del Principat o per les vagues docents a les Illes, al nostre país, els Països Catalans… Bé per la lluita democràtica i a favor del procés de pau al País Basc (amb casos com els dels companys del cas Bateragune). Bé per les lluites del barri del Gamonal o dels barris madrilenys a Castella. Bé per les lluites ecologistes a l’Arxipèlag de les Canàries. Bé per les lluites contra la repressió i les detencions al moviment independentista a Galícia. Bé per les lluites del poble treballador andalús per la terra, el treball i la llibertat.

Tot açò només ens demostra, com han fet les companyes que s’han tirat tres dies acampades a la Plaça de Catalunya de Barcelona, lluitant i desobeint per la independència real i completa, que només lluitant tenim futur.

La classe treballadora dels pobles subjugats per l’estat espanyol, i arreu del món, organitzada, conscienciada i lluitant fins a aconseguir el poder, som l’única garantia per les llibertats plenes i la independència completa i real de tots els pobles i de tota la humanitat.

Visca la lluita de la classe obrera.
Contra la repressió, organització, unitat d’acció, solidaritat i lluita.
Endavant la lluita dels pobles treballadors per la independència, el socialisme i el feminisme.

Països Catalans, 5 d’octubre de 2014

Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans