Centenars de persones, prop de 2000, s’hi van manifestar passat dissabte 27 de novembre pel centre de València sota el lema ‘Pels drets socials: no a la reforma laboral ni a la reforma de les pensions’.
La manifestació, convocada per la Plataforma pels Drets Socials de València (que agrupa, entre altres, a la COS, la CGT, la IV, Endavant, PCPE, Esquerra Anticapitalista, CEAR, EUPV, MDT, la Coordinadora de Col·lectius del Park Alkosa o la Coordinadora de l’Horta Contra la Crisi – EI) va partir de la iniciativa de les companyes i companys de CGT, els que ens van proposar a la resta de sindicats, organitzacions i col·lectius socials que també feren seua la convocatòria.
Així mateix, CGT va organitzar 2 autobusos, un des de Castelló de la Plana (amb la participació de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, de la qual també formem part la COS) i l’altre des d’Alacant.

Amb lemes com ‘Reforma laboral terrorisme empresarial’, ‘Fa falta ja una vaga general’, ‘Així, així ni un pas enrera contra el capital acció directa’ i ‘Valenciana o estrangera la mateixa classe obrera’, han sigut algunes de les consignes més escoltades.
Un dels moments més destacats de la manifestació ha tingut lloc al carrer La Pau, on els i les participants s’hi van asseure davant el Consolat del Marroc, en solidaritat amb el poble treballador sahrauí. Durant els 5 minuts de l’acció, s’hi van cridar consignes contra la violència alaouita al Sàhara”, així com de denúncia de la complicitat de l’estat espanyol en aquest tema i a favor de l’autodeterminació del Sàhara.
La manifestació va concloure en la porta de la seu de la Delegació del govern espanyol al País Valencià, on les organitzadores van llegir un manifest, i es va representar una performance de denúncia a càrrec de companys i companyes del Park Alkosa.