L’assemblea de Barcelona fa una crida als activistes que es trobaven a l’interior del cinema Laietana per denunciar

L’Assemblea de Barcelona ha creat aquesta adreça electrònica (desallotjamentcinema@gmail.com) per tal de centralitzar tots els partes mèdics, material fotogràfic i/o audiovisual.

Assemblea de Barcelona

A totes aquelles persones que el dia 22 de gener del 2011 vàreu assistir a la manifestació “Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou, les nostres vides no són un negoci” i vàreu viure l’ocupacio i el posterior desallotjament de La Casa de la Vaga (Via Laietana, 53):

L’Assemblea de Barcelona ha creat aquesta adreça electronica (desallotjamentcinema@gmail.com) per tal de centralitzar tots els partes mèdics, material fotogràfic i/o audiovisual. El primer pas serà donar resposta a la desinformació i a les mentides del Conseller d’Interior Felip Puig – que va dictar un segrest de facto d’una assemblea informativa de la Vaga del 27 de gener i un desallotjament il.legal, efectuat per la Brigada Mòbil dels mossos d’esquadra.

També podeu fer arribar material sobre la okupació i la actuació policial al correu de Kaosenlared (kaosenlared@gmail.com).

Prou abusos de poder! Contra la dictadura dels mercats financers i la complicitat dels governs, el 27 de gener totes al carrer!

Assemblea de Barcelona