La FSM inicia una campanya solidària amb el poble treballador palestí, en coordinació amb la Unió General de Treballadors Palestins (GUPW).

Des del 8 de juliol, l'estat d'Israel perpetra una nova operació genocida contra la població de la franja de Gaza (Palestina), on 1.800.000 palestins i palestines estan tancades en un immens camp de concentració, rodejades per murs i filats i on tots els subministres necessaris per a l'existència humana depenen del govern sionista.

 

Res es respecta, ni escoles plenes de xiquets, ni mercats, ni ambulàncies es lliuren del terror de les bombes finançades i venudes pels Estats Units d'Amèrica, però també per la Unió Europea, inclosos els estats francés i espanyol.

El poble palestí necessita avui, i sempre, la solidaritat més activa possible de la classe obrera de cada país, per tal d'intentar trencar la complicitat dels governs occidentals i impedir l'ús de les nostres fàbriques, mitjans de transport, infraestructures i territoris com a plataformes logístiques col·laboradores amb aquesta massacre colonialista.

Per eixa raó, ens pronunciem pel boicot global a l'estat d'Israel (Boicot, Desinversions, Sancions) i fem una crida per a buscar la màxima concentració de complicitats i mitjans per tal d'aconseguir reunir el màxim possible de forces per tal de fer realitat el boicot a l'estat d'Israel, mitjançant:

· El bloqueig del comerç amb les empreses i l'estat sionista.

· El bloqueig dels transports terrestres, marítims i aèries des de o cap a Israel.

· La denúncia i embargament de la compra i venda d'armes d'eixe estat assassí.

· L'exigència a cada govern o institució de trencament immediat de qualsevol tipus de relacions amb Israel.

És per aquest motiu que la Federació Sindical Mundial, de la qual la COS (Coordinadora Obrera Sindical) forma part representant als Països Catalans, ha iniciat una campanya solidària amb el poble treballador palestí, en coordinació amb la Unió General de Treballadors Palestins (GUPW).

El seu objectiu és enfortir la solidaritat sindical internacional amb el poble palestí contra la política criminal del Govern d'Israel, contra els atacs, els segrestos i l'expansió dels assentaments als territoris palestins i a més amb la finalitat de recaptar diners per enviar medicaments i altres articles necessaris al poble palestí afectat pels atacs.

Totes les treballadores, organitzacions o entitats interessades poden enviar les seues donacions al següent compte bancari i avisar al correu de la FSM info@wftucentral.org o al número de fax (+30) 210 9214517.

COMPTE BANCARI:
Bank name: NATIONAL BANK OF GREECE
Account Holders: 1. BALTAS ILIAS 2. IQNAIBI MOHAMMED ABDEL AZIZ
Account Number: 146/ 762787-41
IBAN: GR8701101460000014676278741
SWIFT CODE BANK: (BIC) ETHNGRAA