Nous nuclis de la COS al Baix Llobregat i a la Ribera del Xúquer.

El passat diumenge 26, es va presentar l‘assemblea de la COS a la Ribera del Xúquer. L’acte, amb companyes i companys del sindicat i col·laboradores, va tenir lloc al Casal Jove de Carcaixent, acte en el qual, a més de presentar el sindicat, es va fer un taller d’autodefensa laboral, com a formació bàsica per facilitar la tasca i suport mutu de les nostres companyes i companys de la Ribera, i com a primera passa per la posada en marxa dels futurs Punts d’informació laboral a la Ribera Alta del Xúquer.

Al seu torn, el dimecres 29 de setembre, es va presentar l’assemblea de la COS al Baix Llobregat, a l’Ateneu Popular i Independentista la Iaia de l’Hospitalet de Llobregat. En el procés de posada en marxa i presentació d’aquesta nostra nova assemblea, s’ha posat en marxa un programa de formació d’autodefensa laboral, la presentació amb l’advocada laboralista Laura Rodríguez.

Perquè sindicar-se és defensar-se. Fem realitat el suport mutu i la solidaritat que totes les treballadores i treballadors del Baix Llobregat i de la Ribera del Xúquer i d’arreu del país necessitem.