Fa uns dies que ens va arribar la terrible notícia de la mort, el passat 21 de novembre, del jove company Víctor.
Víctor Sancho i Badoch, jove afiliat de la COS i membre de la secció sindical del sindicat a la fàbrica de CEMEX a Alcanar (la Sénia), localitat on ell vivia. Tècnic electricista estimat per tots els seus companys i companyes a la fàbrica, al poble i al sindicat, i de qui tothom parlava de forma excel·lent. De la seua senzillesa, responsabilitat i orgull per la feina ben feta, i també, del seu compromís. Compromís amb la seua classe i el seu poble, que amb poc més de 20 anys va fer palès, en afiliar-se a la COS, ara fa uns anys.

Víctor ha estat, és i deu ser, un exemple a seguir enmig d’un societat tan malalta com la nostra. Quan ben poca gent és capaç de fer res per ningú, ell, un jove treballador, va ser capaç de trobar una miqueta de temps per oferir el seu granet de sorra per ajudar a millorar el món i el seu país amb el seu compromís sindical. No cal ni dir que valors com els que abans hem ressenyat, no són gens habituals ni comuns en la nostra societat, i més encara, en una persona jove com ell, cosa que encara ens fa més dura la seua pèrduda.


I per si això no fos poc, aquesta pèrduda se suma a la mort, el passat mes de juny, del company Isidor Morales i Garcia, membre també de la nostra secció sindical de CEMEX Alcanar, excel—lent persona i company, i originari de Sant Carles de la Ràpita.
Des de la Coordinadora Executiva Nacional, i des de totes les companyes i companys de la COS, volem oferir tot el nostre suport, solidaritat i estima en uns moments tan durs com aquests als nostres companys de CEMEX, i molt especialment als familiars i amics d’en Víctor i n’Isidor.


Rebeu la nostra amorosa abraçada,

solidària, de classe i nacional, i el nostre sincer condol.


10 de desembre de 2009, Països Catalans


Coordinadora Executiva Nacional de la COS